Ana içeriğe atla

Seviyor Sevmiyor Dizisinde Çalan Ellerim Bomboş Şarkı Sözleri



Seviyor Sevmiyor dizisinin 11.bölümünde çalan ellerim bomboş yüreğimde bir sızı ateşe atılmış bir deli gibi şarkısı seviyor sevmiyor dizisinde 11. bölümde izleyenleri ile buluştu.Dizide Deniz ve İrem karakterleri arasında yaşanan aşk çıkmazı olanca hızıyla devam ederken seviyor sevmiyor dizisinde çalan şarkılarda izleyenler tarafından oldukça beğeniliyor.
Seviyor Sevmiyor dizisi 11. bölümünde çalan şarkı kime ait?  Ellerim bomboş şarkısının sözleri nedir? Sorularının yanıtını aradığımızda şarkı ile ilgili yaptığımız araştırmalarda şarkımızı seslendiren sanatçı Fatih Erkoç 1992 yılında sanatçının çıkardığı Ellerim Bomboş albümünde yer alan bu güzel şarkının sözleri ise:

Fatih Erkoç Ellerim Bomboş Şarkı Sözleri


Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç 
Hayatın anlamsızlığını 
En güzel şeylerin bile yavan kaldığı 
Aklımın ucundan geçmezdi 

Senmisin bu hallerde olmama sebep 
İnanmak gelmiyor içimden 
Oysaki durmaksızın süren kavgalar 
Meğer aşkın cilveleriymiş 
Ellerim bomboş yüreğimde bir sızı 
Ateşe atılmış bir demir gibi kor hala 
Ellerim bomboş gözümde yaşlarla 
Güneşin kavurduğu bir çöldeyim 

Senmisin bu hallerde olmama sebep 
İnanmak gelmiyor içimden 
Oysaki durmaksızın süren kavgalar 
Meğer aşkın cilveleriymiş 

Ellerim bomboş yüreğimde bir sızı 
Ateşe atılmış bir demir gibi kor hala 
Ellerim bomboş gözümde yaşlarla 
Güneşin kavurduğu bir çöldeyim







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vatanım Sensin Uyu Bebeğim

Vatanım Sensin Hilal o güzel sesiyle bir ninni seslendiriyor.Bu ninni sözlerini sarkisozlerimiz.net farkıyla beğeninize sunuyoruz. Uyu bebeğim  Yaradan alsın saklasın seni ellerden  Uyu bebeğim  Melekler korur seni kara gecelerden  Uyu bebeğim  Annen bir gün gelecek yadellerden  Uyu bebeğim uykuna gelsin"

Samida - Ederlezi Şarkı Sözü

Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Ao dano , daje amaro dive Amaro dive ederlezi Same amala oro khelena Oro khelena dive kerena E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Sa o Roma babo, e bakren čhinen A me čhorro, dural bešava E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri Leyla ah Leyla Sende buldum aşkımı kaderimi  Terkedersen duyarsın Bir sabah ölüm haberimi Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbimdeki yerini Leyla Mecnun Leylasız yanıp tüter mi  Sevda çölünde çimen biter mi Ömrümü versem acep yeter mi ah Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbindeki yerini Leyla