Ana içeriğe atla

Yıldızlar Şahidim Dizisi Aşk Sonuna Kadar Şarkı Sözleri

Şu sıralar ekranlarda yeni bir dizi oynuyor. Oyuncuları Berk Cankat, Özge Gürel, Mesut Akusta ve Canan Ergüder olarak başrollerini paylaşıyor. Yeni dizi Yıldızlar Şahidim gerçekten ekranlara iddialı bir dizi müziği ile giriş yaptı.
Aşk Sonuna Kadar isimli parça yayınlandığı andan beridir dinleyenlerin dikkatini çekti. Berk Cankat ve Özge Gürel birlikte söylüyorlar ve Aşk Sonuna Kadar şarkısı diziyi izleyenler tarafından da çok beğenildi.

İlk kez izleyici karşısına çıkan yeni dizi yıldızlar şahidim dizi müziklerini sitemizden paylaşım yaptıkça dinleyebilirsiniz. Yıldızlar Şahidim dizi oyuncuları Berk Cankat ve Özge Gürel düetini dinlemeye doyamayacağınızı düşünüyoruz. Berk Cankat şarkı seslendirirken gerçekten bir yıldız edası ile konser sanki konser sahnelerindeymiş gibi seslendirme yapıyor.

İlerleyen bölümlerde de diziyi zevkle takip edeceğinizi umuyor ve sizleri Yıldızlar Şahidim Dizisi Aşk Sonuna Kadar Şarkı Sözleri ve müziği ile başbaşa bırakıyoruz.

 Aşk sonuna kadar senle…
Yolumuz var birlikte…
Hayaller elimizde..

Aşk Sonuna Kadar Şarkısı;
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vatanım Sensin Uyu Bebeğim

Vatanım Sensin Hilal o güzel sesiyle bir ninni seslendiriyor.Bu ninni sözlerini sarkisozlerimiz.net farkıyla beğeninize sunuyoruz. Uyu bebeğim  Yaradan alsın saklasın seni ellerden  Uyu bebeğim  Melekler korur seni kara gecelerden  Uyu bebeğim  Annen bir gün gelecek yadellerden  Uyu bebeğim uykuna gelsin"

Samida - Ederlezi Şarkı Sözü

Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Ao dano , daje amaro dive Amaro dive ederlezi Same amala oro khelena Oro khelena dive kerena E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Sa o Roma babo, e bakren čhinen A me čhorro, dural bešava E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri Leyla ah Leyla Sende buldum aşkımı kaderimi  Terkedersen duyarsın Bir sabah ölüm haberimi Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbimdeki yerini Leyla Mecnun Leylasız yanıp tüter mi  Sevda çölünde çimen biter mi Ömrümü versem acep yeter mi ah Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbindeki yerini Leyla