Ana içeriğe atla

Aşk Laftan anlamaz Aşk İzi Şarkı Sözleri

Aşk laftan anlamaz dizisi tüm hızıyla devam ederken dizide birbirinden güzel şarkılar çalmaya devam ediyor.Aşk Laftan Anlamaz dizisinde bu hafta yayınlanan bölümde çalan Aşk İzi şarkısı da bu şarkılar arasında yerini aldı.Aşk laftan anlamaz dizisinde çalan aşk izi şarkısını kim söylüyor?

Söz ve Müziği Onur KOÇ tarafından yapılan Aşk İzi şarkısı Uğur AKYÜREK tarafından seslendirilen ve 2016 yılındaki albümünde yer alan şarkılarından birtanesi.

Uğur Akyürek – Aşk İzi Şarkı Sözleri

Her gün silsemde bir an unutmadım
Bazen sevilsemde uzaktan duyamadım
Her şey çok basitse neden ben yapamadım
Her şey tükenmişse bu satırlar neden

Bunlar aşk izi günahımın ilk izi
Yazdım ikimizi herkes bilsin bizi
Bunlar aşk izi günahının ilk izi
Sevdik birbirimizi herkes bilsin bizi

Bizden bir şey kalmadıysa
Canımı yakan bu heyecan ne için
Kim için her gece



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vatanım Sensin Uyu Bebeğim

Vatanım Sensin Hilal o güzel sesiyle bir ninni seslendiriyor.Bu ninni sözlerini sarkisozlerimiz.net farkıyla beğeninize sunuyoruz. Uyu bebeğim  Yaradan alsın saklasın seni ellerden  Uyu bebeğim  Melekler korur seni kara gecelerden  Uyu bebeğim  Annen bir gün gelecek yadellerden  Uyu bebeğim uykuna gelsin"

Samida - Ederlezi Şarkı Sözü

Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Ao dano , daje amaro dive Amaro dive ederlezi Same amala oro khelena Oro khelena dive kerena E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Sa o Roma babo, e bakren čhinen A me čhorro, dural bešava E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri Leyla ah Leyla Sende buldum aşkımı kaderimi  Terkedersen duyarsın Bir sabah ölüm haberimi Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbimdeki yerini Leyla Mecnun Leylasız yanıp tüter mi  Sevda çölünde çimen biter mi Ömrümü versem acep yeter mi ah Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbindeki yerini Leyla