Ana içeriğe atla

Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkı Sözleri

 Çağatay Akman 12 Aralık tarihinde Youtube'a ‘'Gece Gölgenin Rahatına Bak’' şarkısını yükledi ve çok kısa zamanda 90 milyondan fazla dinlendi. Çağatay Akman dinlenme rekoruna koştu. Gece gölgenin rahatına bak sözlerini Koray Albayrak ile birlikte yazdı. Parçanın klip çekimlerinde ise kendisine yönetmen Yekta Özbilen eşlik etti.

ÇAĞATAY AKMAN KİMDİR?

Çağatay Akman 31 Temmuz 1998 yılında doğdu. Rap müzik ile çocuk yaştan beri ilgiliydi. İlk single parçası ise Gece Gölgenin Rahatına Bak oldu ve kısa zamanda takipçileri çığ gibi büyüdü. Youtube hesabından yapmış olduğu paylaşımlarda gördük ki gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi çok seviyor.

Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkı Sözleri

Gece gölgenin rahatına bak
Bir de dön kaderimin bahtına yar
Seni düşlerin anlayacakta
Dön memleketin haline bak

Aldı dünya çantasını
Gidiyor bıraktı bize fazlasını
Dönüp bakmaz arkasına
Bir de gel tat kalbimin bombasını

Adaleti koyduk ortasına
Dön dedi döndük voltasına
Fakirin paradan haberi yok ama
Zenginin meyvesini koy votkasına

Hadi gönlümü vurdun da
Söyle kim kimin umrunda
Yılan yatıyor koynunda
Bir öpücük kondur boynundan

Biraz dur başucumda
Kan ter kalmışım uçurumda
Azrail göz kırpsa
Ecel bize kucak açsa

Sabah gecenin üstünden
Üstüne düştüm üstünden
Üstüne üslük küskünler
Geceye küskünler

Kalem kağıda almışsa
Güneş geceyi sarmışsa
Ölüm kapıda durmuşsa
Ecel sonumuz olmuşsa



Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkısı Dinle
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vatanım Sensin Uyu Bebeğim

Vatanım Sensin Hilal o güzel sesiyle bir ninni seslendiriyor.Bu ninni sözlerini sarkisozlerimiz.net farkıyla beğeninize sunuyoruz. Uyu bebeğim  Yaradan alsın saklasın seni ellerden  Uyu bebeğim  Melekler korur seni kara gecelerden  Uyu bebeğim  Annen bir gün gelecek yadellerden  Uyu bebeğim uykuna gelsin"

Samida - Ederlezi Şarkı Sözü

Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Ao dano , daje amaro dive Amaro dive ederlezi Same amala oro khelena Oro khelena dive kerena E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Sa o Roma babo, e bakren čhinen A me čhorro, dural bešava E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri Leyla ah Leyla Sende buldum aşkımı kaderimi  Terkedersen duyarsın Bir sabah ölüm haberimi Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbimdeki yerini Leyla Mecnun Leylasız yanıp tüter mi  Sevda çölünde çimen biter mi Ömrümü versem acep yeter mi ah Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbindeki yerini Leyla