Ana içeriğe atla

seviyor sevmiyor dizisi Hadi yine iyisin iyisin şarkı sözleri


Seviyor sevmiyor dizisi tüm heyecanı ile devam ederken dizinin 16. bölümünde çalan HAdi yine iyisin şarkısı dizide geceye damga vurdu.Yiğit ve İrem in kaza yapması sonucu hafızasını yitiren İrem bu bölümde kendine sürekli olarak irem im ben diyerek diziye ayrı bir renk katacağa benziyor.
Seviyor Sevmiyor dizisinde 16. bölümde çalan hadi yine iyisin sen işini bilirsin şarkısı kime ait?Tayfun doğulu tarafından 1990 yılların sevilen şarkılarından birisi olan hadi yine iyisin şarkı sözleri nasıl?

Hadi Yine İyisin ŞArkı Sözleri

Hadi yine iyisin 
Hadi iyisin, hadi iyisin, hadi hadi yine yine iyisin 
Her gencin basina mutlak gelirmis boyle guzel seyler 
Sakayla karisik baslarmis boyle boyle guzel seyler 
Askin bu oyunu 
Damba da dumba da 
Hos bir oyundur oysa 
Bazense ayrilik uzermis yazik, yazik boyle seyler 
Nazar mi goz mu inan sen acik, olursun saf bir asik 
Anlarsin sonunda hanyayi konyayi 
Ates de bacayi sardi 
Hadi yine iyisin, iyisin, iyisin 
Sen isini bilirsin, bilirsin, bilirsin 
Deli dolu birisin, birisin, birisin 
Herseyinle her an sensin, muah sevgilimsin 
Hadi yine iyisin, iyisin, iyisin 
Soyle bana kiminsin, inmisin cinmisin 
Deli carpmis gibisin, inmisin cinmisin 
Receteni istermisin, muah istermisin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vatanım Sensin Uyu Bebeğim

Vatanım Sensin Hilal o güzel sesiyle bir ninni seslendiriyor.Bu ninni sözlerini sarkisozlerimiz.net farkıyla beğeninize sunuyoruz. Uyu bebeğim  Yaradan alsın saklasın seni ellerden  Uyu bebeğim  Melekler korur seni kara gecelerden  Uyu bebeğim  Annen bir gün gelecek yadellerden  Uyu bebeğim uykuna gelsin"

Samida - Ederlezi Şarkı Sözü

Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Ao dano , daje amaro dive Amaro dive ederlezi Same amala oro khelena Oro khelena dive kerena E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Sa o Roma babo, e bakren čhinen A me čhorro, dural bešava E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri Leyla ah Leyla Sende buldum aşkımı kaderimi  Terkedersen duyarsın Bir sabah ölüm haberimi Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbimdeki yerini Leyla Mecnun Leylasız yanıp tüter mi  Sevda çölünde çimen biter mi Ömrümü versem acep yeter mi ah Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbindeki yerini Leyla