Ana içeriğe atla

Hakan Kenarda - Güz Ayrılığı Şarkı Sözleri



Paylaşımlara Yorum Yapmayı Unutmayın..


Hakan Kenarda - Güz Ayrılığı Şarkı Sözleri


Hakan Kenarda tarafından seslendirilen  Güz Ayrılığı Şarkı Sözleri 27.11.2018 tarihinde yayınladı ve biz de sizler için sitemizde yayına aldık.

30.11.2018 tarihinde yayına aldığımız Hakan Kenarda Güz Ayrılığı Şarkı Sözleri yazımızın devamında bulunmaktadır.


Hakan Kenarda tarafından seslendirilen bu şarkı sanatçının kendi çabaları ve emeği aracılığı ile yayına alındı. “Güz Ayrılığı Şarkı Sözleri” isimli şarkı ve video klibiyle sitemizde.

Hakan Kenarda’nın, Ahenk Müzik etiketiyle yayınlanan “Vasl & Fasl” albümünde yer alan “Güz Ayrılığı” isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik katkılarıyla sitemizdeki yerini alarak sizlerle buluşuyor..



Söz: Enstrumantal
Müzik: Hakan Kenarda
Düzenleme: Necati Pala
Yönetmen: Onur Çelik



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vatanım Sensin Uyu Bebeğim

Vatanım Sensin Hilal o güzel sesiyle bir ninni seslendiriyor.Bu ninni sözlerini sarkisozlerimiz.net farkıyla beğeninize sunuyoruz. Uyu bebeğim  Yaradan alsın saklasın seni ellerden  Uyu bebeğim  Melekler korur seni kara gecelerden  Uyu bebeğim  Annen bir gün gelecek yadellerden  Uyu bebeğim uykuna gelsin"

Samida - Ederlezi Şarkı Sözü

Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Ao dano , daje amaro dive Amaro dive ederlezi Same amala oro khelena Oro khelena dive kerena E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje Same amala oro khelena Oro khelena, dive kerena Sa o Roma babo, e bakren čhinen A me čhorro, dural bešava E.. Sa o Roma, babo, babo Sa o Roma, o daje Sa o Roma, babo, babo Eeeee Ederlezi, Ederlezi Sa o Roma, daje

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri

Ayhan Aşan Leyla Şarkı Sözleri Leyla ah Leyla Sende buldum aşkımı kaderimi  Terkedersen duyarsın Bir sabah ölüm haberimi Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbimdeki yerini Leyla Mecnun Leylasız yanıp tüter mi  Sevda çölünde çimen biter mi Ömrümü versem acep yeter mi ah Bırakma ellere atma çöllere düşürme dillere Kalbindeki yerini Leyla